Στο συστημα φροντίσαμε για την κάλυψη όλων των αναγκών της αγοράς δημιουργώντας τα κατάλληλα τμήματα για μαθητές, ενήλικες, φοιτητές και επγγελματίες με ευέλικτα ωρολόγια προγράμματα...

περισσοτερα...

φοιτητικο

Το συστημα λειτουργεί το μοναδικό πανεπιστημιακό φροντιστήριο στην Ξάνθη για την κάλυψη όλων των εκπαιδευτικών αναγκών των φοιτητών για όλα τα τμήματα του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης.

Σε ένα ειδικά διαμορφωμένο φροντιστηριακό χώρο με όλες τις σύγχρονες και απαραίτητες υλικοτεχνικές υποδομές προσφέρουμε εκπαιδευτικές υπηρεσίες υψηλού ακαδημαϊκού επιπέδου. Βασικό μας μέλημα είναι η ενίσχυση και η παροχή βοήθειας στους φοιτητές του ΔΠΘ για την κάλυψη των κενών σε μαθήματα, την εμπέδωση της γνώσης και την επιτυχή συμμετοχή στις εξετάσεις τους.

Με τη γνώση και το έμπειρο εκπαιδευτικό μας δυναμικό, δημιουργούμε δυναμικά εξειδικευμένα ολιγομελή τμήματα (μέχρι 4 άτομα) με ιδιαίτερα ελκυστικές τιμές. Παράλληλα φροντίζουμε ώστε η σύνθεση των τμημάτων να είναι ομοιογενής με κύρια παράμετρο το κοινό επίπεδο γνωστικού υπόβαθρου, ώστε να διευκολύνονται όσο το δυνατό περισσότερο οι φοιτητές μας.

Οι ενισχυτικές διδασκαλίες, οι εργασίες, οι διπλωματικές, οι κατατακτήριες εξετάσεις και οι αναγνωρίσεις διπλωμάτων είναι τομείς στους οποίους το συστημα μπορεί να σας βοηθήσει με υπευθυνότητα και αποτελεσματικότητα. Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε με το συστημα.

copyright © συστημα                     Ανδρέου Δημητρίου 23, 67100 Ξάνθη     τηλ: 25410 20070     fax: 25410 71996