Στο συστημα δημιουργούμε online υπηρεσίες για τη διευκόλυνση των σπουδαστών μας, παρέχοντάς τους εναλλακτικές βοηθητικές διαδικασίες μάθησης και εξάσκησης με αυτοματοποιημένη αξιολόγηση...

περισσοτερα...

τμηματα

Στο συστημα φροντίσαμε για την κάλυψη όλων των αναγκών της αγοράς δημιουργώντας τα κατάλληλα τμήματα για μαθητές, ενήλικες, φοιτητές και επαγγελματίες με ευέλικτα ωρολόγια προγράμματα καθ' όλη τη διάρκεια του έτους.

Τα μαθητικά τμήματα λειτουργούν κυρίως Παρασκευές, Σάββατα και Κυριακές με 2 ή 4 ώρες εβδομαδιαίως, έτσι ώστε οι μαθητές των σχολείων να παρακολουθουν χωρίς πρόβλημα τόσο τα σχολικά όσο και τα δικά μας μαθήματα.

Εκτός από τα μαθητικά τμήματα λειτουργούν επίσης και εξειδικευμένα ταχύρρυθμα τμήματα με στόχο την απόκτηση γνώσης άλλα παράλληλα και πιστοποιημένου πτυχίου, που αναγνωρίζεται από το κράτος. Η σχεδίαση με ηλεκτρονικούς υπολογιστές (computer aided design - Autocad), η επεξεργασία εικόνας (image processing - Photoshop), η σχεδιάση και κατασκευή ιστοσελίδων και ιστοτόπων (Web site design - DreamWeaver), ο προγραμματισμός ηλεκτρονικών υπολογιστών (programming - Java, C, C++ κ.α.) και η τεχνική εκπαίδευση και πιστοποίηση (Certified Training Professional) είναι τα εξειδικευμένα μας τμήματα που έχουν βοηθήσει χιλιάδες σπουδαστές μας στην επαγγελματική τους πορεία.

Για την απόκτηση της πιστοποίησης ECDL Core απαιτείται η ολοκλήρωση ενός κύκλου σπουδών 125 ωρών με τα μαθήματα: Βασικές έννοιες πληροφορικής, Windows, Επεξεργασία κειμένου, Υπογιστικά φύλλα, Παρουσιάσιες, Βάσεις δεδομένων και Υπηρεσίες διαδικτύου και ηλεκτρονικού ταχυδρομίου.

Για την απόκτηση της πιστοποίησης ECDL Exprert απαιτείται η ολοκλήρωση ενός κύκλου σπουδών 120 ωρών με τα μαθήματα: Επεξεργασία κειμένου, Υπολογιστικά φύλλα, Βάσεις δεδομένων και Παρουσιάσεις.

Για την απόκτηση της πιστοποίησης ECDL CAD απαιτείται η ολοκλήρωση ενός κύκλου σπουδών 40 ωρών με το AutoCAD που καλύπτει τις ενότητες: Εισαγωγή, Βασικές λειτουργίες (αντικείμενα/στοιχεία και μετρήσεις), Προχωρημένες λειτουργίες (μπλοκ/κέλυφος και OLE) και Διαχείριση και επιλογές εκτυπώσεων.

Για την απόκτηση της πιστοποίησης ECDL Image Maker απαιτείται η ολοκλήρωση ενός κύκλου σπουδών 30 ωρών με το Photoshop που καλύπτει τις ενότητες: Βασικές αρχές επεξεργασίας εικόνας, Βασικές λειτουργίες, Εργασία με εικόνες και Εκτύπωση και δημοσίευση.

Για την απόκτηση της πιστοποίησης ECDL Web Starter απαιτείται η ολοκλήρωση ενός κύκλου σπουδών 30 ωρών με το DreamWeaver που καλύπτει τις ενότητες: Έννοιες του παγκόσμιου ιστού (WWW), HTML, Επεξεργασία HTML, Εικόνες και Δημοσίευση/ανέβασμα.

copyright © συστημα                     Ανδρέου Δημητρίου 23, 67100 Ξάνθη     τηλ: 25410 20070     fax: 25410 71996