Στο συστημα φροντίσαμε για την κάλυψη όλων των αναγκών της αγοράς δημιουργώντας τα κατάλληλα τμήματα για μαθητές, ενήλικες, φοιτητές και επγγελματίες με ευέλικτα ωρολόγια προγράμματα...

περισσοτερα...

καλωσορισατε στο συστημα

Το συστημα είναι συνώνυμο της επιτυχίας από το 1988 και έχει γίνει πανελλαδικά γνωστό για την πολυβραβευμένη πορεία του και τις μοναδικές εκπαιδευτικές υπηρεσίες που προσφέρει στους σπουδαστές του.

Με 8 πρώτα βραβεία από την ECDL και ποσοστά επιτυχίας πάνω από 90% είναι ο πιο αξιόπιστος εκπαιδευτικός φορέας με απόλυτα ενεργητικό ρόλο στην εξέλιξή σας.

Το συστημα είναι η πρώτη οργανωμένη σχολή που είχε αποκλειστικό αντικείμενο την πληροφορική και τους ηλεκτρονικούς υπολογιστές. Παρακολουθώντας την τεχνολογία και με συνεχή εξέλιξη εξοπλισμού και προγραμμάτων σπουδών, καταφέρνει πάντα να είναι στην πρώτη γραμμή των νέων τεχνολογιών και της επιτυχίας.

Εκπαιδεύοντας χιλιάδες μαθητές, σπουδαστές και επαγγελματίες πέτυχε διακρίσεις σε ολυμπιάδες και βαλκανιάδες πληροφορικής και τα τελευταία χρόνια χορηγεί διπλώματα αναγνωρισμένα από το κράτος (ECDL). Σήμερα, με τον πιο σύγχρονο εξοπλισμό, με προβολικά συστήματα, και με συστήματα διαχείρησης εκπαίδευσης αποτελεί ορόσημο στον χώρο της πληροφορικής.

copyright © συστημα                     Ανδρέου Δημητρίου 23, 67100 Ξάνθη     τηλ: 25410 20070     fax: 25410 71996